Tészta:
- 2 db tojás
- 10 dkg cukor
- 5 dkg margarin
- 1 ek. méz
- 40 dkg liszt
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
Krém:
- 20 dkg cukor
- 1/2 l tej
- 4 ek. liszt
- 20 dkg margarin
- 2 dkg kakaó
- 2 cs. vaníliás cukor
- 20 dkg cukor
- 2 ek. kakaó
- 3 ek. forró víz
- kis vaj
Tészta: A tojást, a cukrot, a margarint és a mézet jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a szódabikarbónát. 3 részre osztjuk, majd kinyújtjuk és a tepsi hátán sütjük.
Krém: A cukrot a tejjel és a 4 ek. liszttel sűrű péppé főzzük. A margarint habosra keverjük, majd hozzáadjuk a péphez. Utána 2 felé osztjuk, az egyik részbe belerakjuk a kakaót, a másikba a vaníliás cukrot. Ezekkel töltjük meg a lapokat.
Máz: A cukrot a kakaóval 3 ek. forró vízben egy kicsi vajjal megfőzzük és a sütemény tetejére tesszük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése